GPS LOKATOR ZA PRAĆENJE VOZILA

gps lokator

Mnogi vozači svoje automobile često ostavljaju nezaključanima, ispred trgovine, kuće, na parkingu, vjerujući da je automobil siguran jer u njemu nije ključ kojim ga se može pokrenuti. Međutim, čak i kada je auto zaključan, ima alarm i razne druge zaštite, moguće ga je ukrasti pomoću raznih trikova. Broj ukradenih auta u Hrvatskoj svake je godine sve veći, a okvirna se paradormirmejor.org brojka kreće između 600 do 700 ukradenih auta svake godine, dok je oko polovica tih krađa zabilježena u Zagrebu.

 

Kako povećati sigurnost osobnih i iznajmljenih automobila?

 

Za obranu od krađe automobila, najveća je pomoć GPS lokator koji, kada je ugrađen, kontrolira vaše vozilo i prati svaki njegov pokret i rutu kojom se kreće. Ukradeni se automobili često ne uspiju pronaći, bez uređaja za lociranje gubi im se svaki trag, a vi ostajete na velikom financijom gubitku i u otežanoj životnoj situaciji. Stoga je pametno kupiti GPS uređaj kojim možete u svakom trenutku locirati svoj auto.

Međutim, GPS lokator nije pogodan samo za osobne automobile, već može biti od velike pomoći i onima koji se bave iznajmljivanjem auta. Rent-a-car sve više dobiva na svojoj popularnosti, što znači da se iznajmljivači susreću sa sve većim brojem klijenata, a samim time veća je mogućnost da će ih neki od tih klijenata htjeti prevariti. Već i gubitak samo jednog auta može dovesti do financijskog kolapsa (posebice ako je netko tek na početku posla, ili ako se radi o veoma skupom automobilu) pa se potrebno opremiti i zaštiti što bolje i jednostavnije. 

 

Kako osigurati viši nivo usluge klijentima?

 

Oni koji žele otvoriti taxi obrt (a posebice u velikom gradu), trebali bina svaki auto postaviti GPS uređaj. Razlog je jednostavan – kada klijent nazove taxi, moći ćete locirati sve automobile koji su u blizini klijenta (pratiti vozila u realnom vremenu) te mu poslati onaj koji će najbrže stići na njegovu lokaciju. Klijenti zasigurno ne žele zvati taxi sat vremena prije željenog polaska, već se očekuje da će prijevoz doći u najkraćem mogućem roku, najčešće u samo deset minuta od poziva.

Također, oni koji drže obrte s kombijima i obavljaju transport po cijeloj državi, ili možda i izvan nje, svakako bi trebali locirati svoja vozila i uvijek ih imati na oku. Time je omogućeno povoljno i sigurno praćenje kamiona i kombija u poslovne svrhe. Lociranjem kombija, kupac može dobiti točnu obavijest o tome kada stiže njegova pošiljka i kada ju treba preuzeti. Zbog svega je ovoga GPS uređaj postao must-have u taxi profesiji te u transportu.  

 

Zašto je toliko ključno ugraditi GPS uređaj?

Budući da danas više nije potrebno biti vrsni mehaničar i ključar da bi se ukrao automobil jer IT oprema i razni softveri olakšavaju sve, potrebno je ići u korak s vremenom i povećati sigurnost svoje imovine. Postavljanje GPS lokatora jednostavan je posao, ne oduzima puno novca i vremena, ali daje jako puno toga zauzvrat. Bilo da se radi o vašem osobnom ili profesionalnom vozilu, važno je da je ono sigurno. Automobili nam daju moć da kontroliramo svojim životom, odlazimo na posao, sastanke, obavljamo razne aktivnosti te funkcioniramo jednostavnije i brže, stoga je u njih potrebno ulagati i pobrinuti se da su uvijek na sigurnom, pa čak i onda kada nam nisu blizu. Štoviše, automobili su nam kao drugi dom. U automobilu možemo učiniti puno toga što možemo i kod kuće. Na primjer, to može biti igranje igrica Slotogate, gledanje filma, slušanje glazbe i još mnogo toga. Sigurnost vašeg auta zapravo je i vaša osobna sigurnost.  

GPS ALBATROOS LOKATORI:

https://albatroos.hr/product/albatroos-gps-lokator-gf07-lociranje-automobila-bilo-koga-bilo-sto/

https://albatroos.hr/product/gps-lokator-s-ugradenim-prisluskivacem/